Ponuda

 

 

fiš paprikaš, specijaliteti od ribe i mesa, slavonska kuhinja

Pozdrav svima, odlučili smo Vas svaki tjedan do kraja 2016. godine nagrađivati. Svake nedjelje počinje nova nagradna igra i traje 6 dana, sedmi dan će biti izvlačenje dobitnika. Za više informacija i sudjelovanje posjetite našu facebook stranicu: Restoran “Citadela”.

 

U šarolikom jelovniku domaće hrane ističu se delicije od riječne ribe, poput šarana u rašljama, žabljih krakova te raznih jela od divljači i grilla. No, Citadela je ipak najpoznatija po svom odličnom fiš paprikašu i domaćim rezancima.

 

Obzirom na zemljopisni smještaj, Citadela je idealna kao ulazna turistička točka u kojoj će posjetitelji, kroz ponudu autentičnih jela i pića, doživjeti Baranju nekoliko trenutaka prije nego li joj se potpuno predaju.


restoran-citadela_02restoran-citadela_03restoran-citadela_04

Jednako tako, funkcionalna je i kao prostor za završno opuštanje nakon cjelodnevnih užitaka u prostranstvima zemlje obilja.

Prostor restorana sastoji se od unutarnjeg dijela, velike terase i nedavno otvorene sjenice. Za naše goste organiziramo sve vrste proslava i svadbenih svečanosti kapaciteta do 250 osoba.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *